De vindtocht

14,99

Pieter heeft al tijden weinig en moeizaam contact met zijn zoon Jasper, die een affectieve stoornis heeft. Om daar verandering in te brengen nodigt hij Jasper uit voor een lange zeiltocht. Maar nog voor het avontuur kan beginnen gaat het al fout.

Uitverkocht

Artikelnummer: 9789044621303 Categorie: Tag:

Beschrijving

Pieter haalt de zeilboot op, maar komt onverwachts in zwaar weer terecht en raakt door ziin onervarenheid en overmoed ernstig in de problemen. Jasper, die denkt dat zijn vader hem wederom heeft laten zitten, gaat zich teleurgesteld bedrinken en valt vervolgens van de kade op de boot van een meisje op wie hij meteen verliefd wordt. Ondertussen komt Pieter in zijn comateuze schemerwereld tot nieuwe inzichten in de kernwaarden van het leven. Vader en zoon kunnen of willen niet naar elkaar op zoek: Jasper is totaal in beslag genomen door de ontdekking van de liefde en Pieter is letterlijk onder zeil. De Vindlocht is een ontroerend en toch ook hilarisch verhaal over een vader en een zoon die juist door niet te zoeken zichzelf vinden en daarmee ook elkaar.

In De Vindtocht zijn vijf QR-codes te vinden die je kan scannen met je smartphone. Deze codes verwijzen naar korte films die te maken hebben met het verhaal en die het lezen ervan ook op zichzelf tot een avontuurlijke vindtocht maken.