Over ons

Akeb.nl is onderdeel van Gemak Online B.V, opgericht met een brede visie over duurzaam en verantwoord online winkelen, zonder dat dit ten koste van kwaliteit en service gaat. Iedere klant wordt goed te woord gestaan en de kwaliteit wordt gewaarborgd. Wij bieden de beste prijs kwaliteit verhouding. Artikelen worden zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd voordat deze verzonden worden.

Wij werken snel, zorgvuldig en klantgericht. Wij doen wat wij beloven. Als je vandaag vóór 15 uur hebt besteld, wordt je bestelling vandaag nog op de post gedaan. De verzending gaat via PostNL of DHL. Als je een pakket hebt, sturen wij je per e-mail een Track en Trace code. Hiermee kun je jouw pakket volgen.

Akeb.nl is opgericht in 2019 en onderscheid zich door de lage tarieven en een wisselend assortiment. Kijk dus regelmatig op de website voor de beste aanbiedingen. Doordat Akeb.nl slechts een kleine marge vraagt boven de inkoopprijs, zijn de prijzen laag in vergelijking met andere (web)winkels. Alle producten in de webshop zijn originele kwaliteits- en merkartikelen.

Gekochte producten kunnen – met uitzondering van make-up en gezondheidsproducten (in verband met hygiëne) – binnen twee weken worden geretourneerd.

Contact:
info@akeb.nl
070 – 44 497 59 (ma t/m zo van 9:00 tot 17:00).

Akeb.nl, onderdeel van Gemak Online B.V.
Beeklaan 28
2562AK Den Haag
KvK-nummer: 68252242